Contactează 
Activ Document Center

Servicii profesionale de tipărire și multiplicare documente — Print shop specializat în tipar digital, printare și plotare documente, multiplicare, laminare și finisare.

Servicii

Ce stim sa facem?

arhivare.svg

Arhivare documente

Plierea planurilor de arhitectură și arhivarea documentelor și planșelor în bibliorafuri și cutii de arhivare sunt servicii de finisare esențiale solicitate de toți clienții noștri.

Vezi mai multe

copiere.svg

Copiere

Copiere color și copiere planuri A0 sau formate mai mici sunt principalele servicii de copiere. Copiem pe materiale diverse, de la hârtie sau cartoane, până la calc sau folii de transfer. 

Vezi mai multe

printare.svg

Printare

Printare color, printare documente, printare tablori personalizate sau printare planșe A0 sunt doar unele dintre servicii de printare oferite clienților centrului de print.

Vezi mai multe

Echipamente

Echipamentele noastre

Ricoh+W8140_1.png

RICOH W8140

Cel mai perfomant echipament pentru copiere alb-negru și color formate mari, printare planse alb negru și color, scanare planuri color sau alb negru. Concepute pentru nevoile de imprimare în format mare și volum mare. Are viteza și rezolutia cea mai buna, printează, copiază și scanează cu precizie. 

EPSON STYLUS PRO GS6000

Foarte eficient, cu o rezoluție excelentă și rapid se poate executa print color pe formate mari, diferite materiale cum ar fi autocolant, canvas, banner, mesh, afise și altele. Un echipament de printare foarte util și flexibil pe care se pot realiza printuri color de înaltă calitate, perfecte pentru materialele publicitare utilizate atât în spaţii interioare, cât şi în aer liber.

Epson+GS6000_2.png
Xerox+Versant+180+Press_3.png

XEROX VERSANT 180 PRESS

Un echipament remarcabil cu funcții foarte versatile de scanare documente, copiere-printare color sau alb negru la o viteză standard foarte ridicată și o rezoluție Ultra HD. Este o presă digitală foarte precisă ce imprimă pe diferite grosimi și modele de cartoane.

HP DESIGNJET T790

Cu tehnologia inovatoare a capului de imprimare și a cernelurilor HP originale, HP Designjet T790 realizează linii fin detaliate cu lățimea liniei de minim 0,02 mm și desene de mare precizie. În centrul de print Activ Document Center, cu ajutorul acestui utilaj realizăm plotare A0, printarea planșelor arhitecturale, printare desen de linie.

HP+DesignJet+T790_4.png
HP+DesignJet+T790_5.png

XEROX 510 WIDE FORMAT

Un echipament foarte eficient în scanarea planșelor color și alb negru, copiere documente formate mari color și alb negru și printare color și alb negru pentru desen de linie și alte alte documente.

EPSON SURE COLOR T7200

SureColor SC-T7200 este una dintre imprimantele de format mare, rapidă, proiectată pentru a produce o gamă largă de aplicaţii de calitate superioară pentru grafică, CAD şi GIS destinate design-ului, imprimării comerciale, centrelor de copiere, arhitecturii, construcţiilor, tehnologiei, retail-ului şi educaţiei. 

Epson+Sure+Color+T7200_6.png
Summa+Cutter+Plotter_7.png

SUMMA CUTTER PLOTTER

Echipament destinat producției publicitare ce poate decupa imagini, litere sau numere prin tăiere pe contur. Materialele pe care se poate realiza decupajul sunt hârtie, autocolant, folie, vinil. Este un aparat ce decupează cu mare precizie.

XEROX WORK CENTER 5735

Un echipament foarte eficient în copiere documente alb negru și print alb negru documente pe formate mici A3, A4 sau mai mici. Printează și copiază la o viteză standard și o rezoluție înaltă. Ambele aparate ne sunt de mare ajutor în centrele Activ Document Center.

Xerox+Work+Center+5735_8.png
Laminator+Opus+Profilam+A3_9.png

LAMINATOR OPUS PROFILAM A3

Laminator OPUS Profilam A3 funcționează cu tehnologia la cald cu timp scurt de încălzire fiind foarte util atunci când doriți ca docuemntele dumneavoastră să fie protejate de intemperii. Foarte util pentru laminarea cărților de vizită, pentru coperțile agendelor personalizate, afișe, meniuri, invitații, felicitări, flyere, broșuri, cataloage etc.  

Activ Document Orzari

Adresa: Orzari nr. 5, Bl 46 bis, Parter, Sector 2, Bucuresti
Telefon: +40 21 321 49 63 / +40 21 321 34 83
Mobil: +40 742 15 76 85
Email: orzari@activdocument.ro

Program: Luni – Vineri 8:30 – 17:00

Activ Document Floreasca

Adresa: Str. Garibaldi, nr. 8 - 10, Parter, Sector 2, Bucuresti
Telefon: +40 21 230 36 36
Mobil: +40 744 302 069
Email: floreasca@activdocument.ro

Program: Luni – Vineri 8:30 – 17:00